Skip to main content

Produktbilder og reklamefoto

Vi tar produktbilder for e-handel og katalog, markedsføring, design, PR og redaksjonell bruk.

Gode produktbilder er avgjørende for å selge produkter, særlig når kunden ikke kan ta og føle på produktet. Dine produktbilder bør se profesjonelle ut, og illustrere varen du selger på best mulig måte. Produktbildene bør også være store nok til at kundene dine kan se detaljer, eventuelt også tas fra flere vinkler for å vise frem egenskaper eller funksjoner som er vanskelige å beskrive.

Vårt unike pris- og tjenestekonsept sørger for at dine produktbilder kan vises hvor som helst i verden i en hvilken som helst nettleser kun dager etter at vi mottar produkter til fotografering.

Vi har unik førstehåndskunnskap om innholdsproduksjon, og kan tilpasse bilder til hvilken som helst plattform, formater eller dimensjoner.

Vår filosofi er å gjøre produktfotografering enkelt og rimelig. Vi fotograferer små produktvolumer kostnadseffektivt, tilbyr volumrabatt for større volumer. Du betaler kun for arbeidet du bestiller, og velger kun for de redigeringstilvalgene du har bruk for.

Vi tar store mengder produktbilder hver dag, og har utstyr og kompetanse for å gjøre dette effektivt. Å ta proffe bilder av en produktgruppe med 25 produkter koster fra 3200 kroner hos oss. Hvor mange arbeidstimer sparer du på å sette bort fotografering, retusjering og tilpasning til oss?

Når kundene ikke kan ta på produktet, er det viktig å vise det fram så skarpt og tydelig som mulig – å investere i gode bilder hjelper deg å selge produkter!